Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ
Egyéb helyszín: - részletek a programleírásban  2021. március 15.  Hétfő 

„A piros, a fehér és a zöld” - fotópályázat

Fotópályázat

 

Fotópályázatot hirdetünk A piros, a fehér és a zöld” címmel közelgő nemzeti ünnepünk alkalmából. A pályázatra olyan fotók beküldését várjuk, melyeken nemzeti színeink átvitt értelemben jelennek meg egymás mellett, akár a természetben, akár valamilyen véletlenszerű tárgyi környezetben. A pályamunkák bármilyen fényképezésre alkalmas eszközzel készülhetnek, és egy pályázó több munkát is benyújthat.

 

A pályázat részletei


A pályázatra kizárólag digitális fotókkal lehet nevezni, és azokat kizárólag elektronikus úton lehet benyújtani a foldenyi.krisztina@korosi.org e-mail címre „FOTÓPÁLYÁZAT” tárgymegjelöléssel. Az e-mailben kérjük megadni a pályázó nevét, életkorát, elérhetőségét, esetleges oktatási intézményét, valamint a fotó címét. A beérkezett munkákat szakmai zsűri bírálja el, és a legjobbnak ítélt alkotásokból virtuális kiállítást szervezünk. A zsűri által legjobbnak ítélt első három alkotás díjazásban is részesül.


Leadási határidő: 2021. március 4.
Ünnepélyes eredményhirdetés a honlapunkon és közösségi felületeinken várható 2021. március 15-én. A díjakat postai úton küldjük majd el a nyerteseknek.

 

A pályázók munkáik átadásával automatikusan elfogadják a pályázat feltételeit, valamint beleegyeznek abba, hogy a Kőrösi Kulturális Központ webes felületein publikálhatja a pályaműveket. A pályázó a pályázatra való jelentkezéssel hozzájárul továbbá teljes nevének nyilvános feltüntetéséhez a pályázat, valamint a kiállítás során.

 

Médiapartnerünk a pályázat népszerűsítésében a PályázatMenedzser.hu Jegyár:
A belépés díjtalan!
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
Elfogadom