Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ
Kőrösi Színházterem  2020. szeptember 18.  Péntek  19:00 óra

Faces of Life / A szeretet arcai

Kedves Nézőink! A szeretet arcai című előadás új időpontja április 24. helyett szeptember 18. Akik korábban online vették meg a jegyüket, az automatikusan áttevődik a rendszerben az új időpontra. Ha esetleg valakinek nem jó az új dátum, kérjük, valamilyen formában vegye fel a Spirit Dance Company-val a kapcsolatot! Továbbra is várunk mindenkit sok szeretettel!!

Az előadás a modern tánc nyelvén szól a szerelemről, a barátságról, a női és férfisorsról, a párkapcsolatról, és a magányról. A családról, a gyermeki és az anyai szeretetről, korunk  érzelmi zűrzavaráról s az elmúlhatatlan égi szeretetről.

Gondoltad volna,hogy eljutunk idáig? Hogy koldulni kell a szeretetet? A szeretetlenség világában élünk.
Szeretetről beszélni egyedül nem lehet. Mindenről lehet - de erről nem. Mert a szeretet lényege az együtt. A veled. A velünk. 
A szeretet világa az együtt világa. Az a másodperc,amikor igazán szeretünk,életünk egyetlen valóságos pillanata.
Együtt....Veled....Velem....Benned....Bennem.
Ha a közeledben van,akit szeretsz,mintha melegebb lenne a levegő. A tárgyak mosolyogni kezdenek, a szoba ismerősebb lesz,mintha az illat is megváltozna körülötted, ha a közeledben van,aki számodra kedves.
A szeretet mindent kibír - egyet nem: hogy elmúlik. Szeretünk - és vége!? Vége , örökre?! Soha nem lesz többé?! - Ez felfoghatatlan! Elviselhetetlen! Sokkal rosszabb,mint a fizikai kín vagy maga a halál,azért,mert egyszerűen természetellenes.
Ezért van az,hogy senkit sem lehet megvigasztalni, ha elveszti azt, akit szeret.
Két dologtól félünk. Az egyik hogy egyedül maradunk. Nincs nagyobb bűntetés,mint a kívül-rekedés,a kitaszítottság? Egyedül lenni nemcsak nem jó: nem is lehet. A másik félelmünk,hogy föl kell adnunk a magányunkat,és össze kell olvadnunk másokkal. Ezért lesz minden társulás idővel éppolyan elviselhetetlen ,mint a magánzárka. Sokáig másokhoz tartozni sem jó. Magányban társat keresünk, mert nem -bírjuk sokáig-s ha társunk van, előbb-utóbb újra a magányt, mert a közösséget sem - bírjuk ki. 
Az élet nem más, mint az érzelmek játéka. Érzed, hogy jólesik a másik jelenléte, érzed lényének melegét, és a csók helyett már a puszta közelsége is boldogsággal tölt el.
A szeretet: élet. 
Szeretet nélkül az élet: halál.
(Részlet Müller Péter- Szeretet című könyvéből )Jegyár:
1900 Ft és 2100 Ft. Jegyek online vásárolhatók
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
Elfogadom