Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ
KÖSZI Kő-Café  2023. Április 15.  Szombat  19:30 óra

Géczi Erika és Barátai koncert

A Bojtorjánból és a Kormoránból ismertté vált egykori kajakozó Géczi Erika 2018-tól szólóban folytatta tovább zenei pályáját színvonalas új zenészekkel karöltve.

2019-ben megjelent egy új szólóalbuma Angyalszárnyakon címmel, melyről három dalból videoklip is készült, s még ebben az évben egy jubileumi és lemezbemutató koncert keretében emlékezett vissza az elmúlt 30 évre, amelyet a zenei pályán eltöltött eddig, felidézve a legsikeresebb dalokat az új dalok mellett. Ebből a koncertből egy koncert DVD is készült, mely 2021 októberében jelent meg.

A koncerten a saját dalok mellett hallhatók a régebbi ismertebb dalok is, többek között az Úton vagyok, vagy a Szállj sólyommadár, de már néhány újabb dal is, melyek egy következő albumon látnak majd napvilágot.

Könnyed, dallamos, akusztikus hangzás jellemzi Erika zenéjét, melyet Rózsa György improvizatív gitárszólói tesznek izgalmassá. A lélek közeli dalszövegek időnként egy kis humorral fűszerezve szeretnének rávilágítani, hogy a körülöttünk lévő világ több mint amit látunk. A dalok összességében pozitív életérzést közvetítenek. Azt az érzést, hogy élni jó!

Erika koncertje igazi kikapcsolódást és töltekezést ígér fiataloknak és időseknek egyaránt.

Közreműködő zenészek:

Herrer Pál – billentyűs hangszerek

Huszti Miklós – dob

May Virág – basszusgitár, vokál

Rózsa György – gitár

 

További információk:

www.geczierika.hu

www.facebook.com/geczi.erika.hivatalos/Jegyár:
2.500 Ft, a koncert napján a helyszínen vásárolható.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
Elfogadom