Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ
Kőrösi Színházterem  2020. július 04.  Szombat  20:00 óra

A Grund - a vígszínházi fiúzenekar koncertje

Kedves Nézőink! 

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy rendezvényünket az érvényben lévő rendelet legszigorúbb betartása mellett tartjuk meg és számítunk az Önök felelős viselkedésére is! 

A rendelet alapján nincs szükség sem 1,5 méteres védőtávolság tartására, sem maszk viselésére, így erre kötelezni senkit nem tudunk. Amennyiben valaki szeretne maszkot viselni, természetesen megteheti! 

Előadás előtt lehetőség van szabadtéren várakozni. 

A helyszín természetesen fokozott és folyamatos fertőtlenítést végez, illetve kézfertőtlenítők is kihelyezésre kerültek! 

 

A GRUND – vígszínházi fiúzenekar 2017. május elsején alakult, a Vígszínház 121. születésnapján adta első koncertjét. A zenekar tagjai mindannyian a Dés-Geszti-Grecsó: A Pál utcai fiúk című nagy sikerű zenés játék vígszínházi előadásának szereplői: Wunderlich József, Ember Márk, Zoltán Áron, Medveczky Balázs és a zenekarvezető: Fesztbaum Béla. A zenekar egyre bővülő repertoárján helyet kap A Pál utcai fiúk számai mellett több, legendás vígszínházi sláger, jól ismert Presser-dal és természetesen néhány kedvenc a hazai és a külföldi klasszikus rock világából.
Igazi örömzene vígszínházi színészektől! Ez A GRUND – vígszínházi fiúzenekar!Jegyár:
Jegyek kaphatók a helyszínen (kezelési költséggel áruljuk jegyirodaként), a broadway.hu oldalon, valamint a Broadway jegyirodákban.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
Elfogadom