Üdülők - Balatonalmádi

Budapest Önkormányzat Balatonalmádi Üdülője

8220 Balatonalmádi, Szent István sétány 3.

Részletes információ az üdülőről: Kormány Krisztina, titkársági asszisztens

Telefon: 061 260 9959, E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Üdültetés a Balatonon
A kőbányai önkormányzat két balatoni üdülője várja a kerületben működő iskolák tanulóit, illetve az önkormányzat és az általa fenntartott intézmények alkalmazottait, hogy a Balaton partján pihenjenek, nyaraljanak. A balatonlellei gyermeküdülő több turnusban ad a családoknak segítséget ahhoz, hogy gyermekeik nagyon jó körülmények között és elérhető áron részesüljenek a nyári táborokban megélhető élményben. Az almádi önkormányzati üdülő pedig a kőbányai köztisztviselők és közalkalmazottak családos nyaralásához biztosítja a színvonalas környezetet és a jó feltételeket.
További információ, részletes tájékoztató: Győrffy László általános igazgatóhelyettes, telefon: 260-9959, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

 
Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Nonprofit Kft. - 1105 Budapest, Szent László tér 7-14 Tel:(+36-1)260-9959 információ/fax: (+36-1)262-0379
E-mail: korosi@korosi.org