Hétszínvirág bérlet óvodásoknak

A két előadásból álló  bérlet ára 1200 Ft. Az egyes előadásokra külön jegyek is válthatók.

November 6. kedd 10.00
Csengő-bongó királyság

a Pesti Művész Színház zenés mesejátéka egy részben.
Harsányi Gábor színész-rendező írta és rendezte a meseszínházi előadást, mely hét szereplős, zenés, egyórás, vidám előadás.  
Zene: Rossa László
Díszlet: Halász G. Péter
Jegyár: 800 Ft
Helyszín: Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ 

   
Volt egy ország, messze innen, ahol mindenki énekelt. Ám egy napon a gonosz varázsló átkot bocsátott le rájuk. Elnémult a dal, tilos volt az ének. Zengő-Bongó Királyfi elindult, hogy megküzdjön a Rettenetes-Rettentővel. Az öreg Jós megjósolta, hogy csak akkor jár sikerrel, ha megtalálja a párját a sötét erdőben. Ezer veszély, szörnyetegek leselkedtek rá, de tudta, hogy az erdő közepén várja a párja. De várta ám a Rettentő is, varázzsal, haraggal! A királyfi meg ott állt egy szál karddal. Hogy mi történt ezután? Az kiderül a mesejáték végén!

 
December 4. kedd 10.00
Hamupipőke

a Pódium Színház zenés mesejátéka egy részben.
A mesék alapján színpadra alkalmazta és rendezte: Bednai Natália 

Ella gyönyörű és fiatal lány, édesapja újra nősült. A mostoha anyja megállás nélkül dolgoztatja és kihasználja őt. Ella tűri a megaláztatásokat, mert jó lány és bízik benne, hogy egyszer jobb sora lesz. Hamarosan be is következik a változás, amikor is egy kedves öregasszony és néhány egérke segítségével csoda történik…

Jegyár: 800 Ft
Helyszín: Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ  

Csoportos jegyek rendelése: Thurzó Katalin, tel.: 260-50-41, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 
Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Nonprofit Kft. - 1105 Budapest, Szent László tér 7-14 Tel:(+36-1)260-9959 információ/fax: (+36-1)262-0379
E-mail: korosi@korosi.org