HETEDHÉT BÉRLET ISKOLÁSOKNAK

A két előadásból álló bérlet ára 1200 Ft. Az egyes előadásokra külön jegyek is válthatók.

November 6. kedd 14.30
A világ legerősebb gyereke

A Pesti Művész Színház előadása

Szereposztás:
Pippi – Pintér Dorina
Annika – Pászty Viki
Tomi – Czető Ádám
Anya/célbadobós néni/tanítónéni – Szabó Zsuzsa
Bengt, rossz fiú/Kalle rabló/cukorárus – Ott József
Aron, rosszfiú/Rulle rabló/kolbászárus – Vinyarszky János
Lábán csavargó/Efraim úr, Pippi apja – Egri László  

A kilencéves Harisnyás Pippi hajóskapitány édesapja eltűnik egy viharban. A kislány egy pici város szélén lévő roskatag házba költözik. Apukája hajójáról két holmit visz csak magával: egy kis majmot, Nilsson urat és egy kis koffert tele aranypénzzel. Vesz magának egy lovat, amit a verandán tart és ha kedve szottyan, maga cipel. Ő lehet a világ legerősebb gyereke. A szomszéd házban egy házaspár lakik két gyermekével, Tomival és Annikával. Pippi összebarátkozik a gyerekekkel, akikkel együtt számos kalandban lesz része.

Jegyár: 800 Ft
Helyszín: Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ    

 
December 5. szerda 14:30
Vili, a vega vámpír

szörnyen jó zenés mese egy részben a Pódium Színház előadásában

Vilit, a vámpírt nehéz szörny-sors sújtja: miután a vámpírságot jelentő ékes szemfogait elvesztette, élcelődés tárgyává vált társai körében. Azonban nincs vész, mert nála az ész! Megnyitja vegetáriánus éttermét, amelynek első vendégei, jócskán különböző figurák. A különös vendégek próbálják megtalálni a közös nevezőt egymással, ám az ellentétek erősebbnek tűnnek. Pedig mindannyian híján vannak valaminek, ami elengedhetetlen lenne a szörny-léthez. De vajon mi az, ami igazán hiányzik nekik? A szemfogak? A teliholdkor történő átváltozás? A lassú kószálás és csoszogás? Vagy hogy végre észre vegyék őket és a hiányosságaik ne akadályok legyenek, hanem adottságok, amitől különlegesek lesznek? Így veszi kezdetét egy szörnyen jó kalamajka!
Jegyár: 800 Ft

Csoportos jegyek rendelése: Thurzó Katalin, telefon: 260-50-41, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 
Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Nonprofit Kft. - 1105 Budapest, Szent László tér 7-14 Tel:(+36-1)260-9959 információ/fax: (+36-1)262-0379
E-mail: korosi@korosi.org