Szórakoztató
Kőbányai Társasjáték Klub

Február 17-én, március 3-án és április 14-én, szombaton 11 és 19 óra között a Kőrösiben

Kőbányai Társasjáték Klub

„Az emberi kultúra a játékban kezdődik” – mondta Johan Huizinga, és ez akár lehetne a Magyar Társasjátékos Egyesület mottója is. A civil szervezet több éve szervezi sikerrel klubjait Budapesten és vidéken. 2017 tavaszától a Kőrösi Kulturális Központban is várják a társasjátékozni vágyókat. A színes, izgalmas és változatos asztali játékokat szakértő Játékmesterük segítségével próbálhatják majd ki a résztvevők. Kisebb-nagyobb csoportokba rendeződve lesz lehetőség a játékra minden alkalommal nyolc órán át!

Szeretettel várjuk klubunkba az egyedülállókat épp úgy, mint a családokat és a baráti társaságokat. A játék mellett kiváló alkalom az ismerkedésre, barátságok kötésére is!

A részvétel díjtalan!

Partnerünk a Magyar Társasjátékos Egyesület.

 
Szemfényvesztő show

Április 21-én, szombaton 18 órától a Kőrösiben

Szemfényvesztők – Bűvész show

Különböző stílusú karakterek és egy óriási bűvészshow - érkezik a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központba, Magyarország többszereplős szemfényvesztése!

Teltházas színházi előadások, a Fővárosi Nagycirkusz gálaműsorai, exkluzív magánpartyk és számos nemzetközi turné után most a Kőrösiben tűnik fel Kaszányi Roland, Kiss László és Szabó István. A rendhagyó bűvésztrió változatos műsora a varázslat új dimenzióját garantálja: látványos színpadi mutatványok, gondolatolvasás, kártyatrükkök, humor és kézügyesség.

Belépőjegyelővételben április 20., péntek 19 óráig: 2.000 Ft, az előadás napján: 2.800 Ft

Online jegyvásárlás IDE KATTINVA lehetséges!

 

 

 
Társasjáték csere-bere börze

Április 14-én, szombaton 16 és 19 óra között a Kőrösiben

Társasjáték csere-bere börze

Szeretnéd használt játékokkal gazdagítani az otthoni társasjátékos készleted, vagy elcserélni régen használt játékaid más társasjátékokra? Akkor érdemes ellátogatnod a Magyar Társasjátékos Egyesület (MATE) által szervezett rendezvényre, ahol több tucat érdekes társasjátékkal és még több megszállott gyűjtővel találkozhatsz.

Árusoknak előzetes asztalfoglalás és információ: http://tarsasjatekos.hu/

 
Vasárnapi táncparti

Március 4-én a Kösziben, 25-én a Kőrösiben, április 15-én és 29-én a Kőrösiben, vasárnaponként 15 órakor

Vasárnapi táncparti

Zenés-táncos összejövetel

Zenél: Somogyi Károly

Belépődíj:800 Ft

 
 


Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Nonprofit Kft. - 1105 Budapest, Szent László tér 7-14 Tel:(+36-1)260-9959 információ/fax: (+36-1)262-0379
E-mail: korosi@korosi.org