Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ
Kőrösi 40-es terem  2019. november 13.  Szerda  17:00 óra

KÖRNYEZETTUDATOS KÉZMŰVES SZAKKÖR 6-10 ÉVES GYEREKEKNEK

KÖRNYEZETTUDATOS KÉZMŰVES SZAKKÖR 6-10 ÉVES GYEREKEKNEK 

Szakkörünk célja, hogy a gyerekekből környezettudatos felnőttek legyenek, akik haszontalannak ítélt anyagokból is képesek használható tárgyakat készíteni. Fontos szempont, hogy a "szemétből ne újabb szemetet gyártsunk!" A tárgyaknak legyen díszítő értékük, vagy hasznosak legyenek a mindennapi élet során.  
A tematika az évszakok váltakozásához igazodik, az elkészítendő tárgyak meghatározásakor az ünnepek is segítségünkre lesznek. Az újrahasznosított anyagok mellett nagy mennyiségben használunk természetben található anyagokat, terméseket, magokat, virágokat, köveket, homokot, földet, gyapjút, bőrt, csuhét, vesszőt stb. 


Helyszín: Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ Időpont: kéthetente szerdán 17.00-18.30-ig.

Kezdési időpont: 2019. november 13., szerda 17.00.

Jelentkezés: zoldszakkor@kobanya.hu e-mail címen. MÉG VÁRJUK A JELENTKEZÉSEKET!

 A szakkörön való részvétel ingyenes.  
A benyújtott jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében, 20 fő eléréséig kerülnek elfogadásra. Jelentkezni elektronikus úton a kitöltött jelentkezési lap zoldszakkor@kobanya.hu e-mail címre történő elküldésével lehet, amely letölthető a www.kobanya.hu oldalról! 

A jelentkező gondviselője aláírásával vállalja, hogy gyermeke a 14 alkalmas szakkörön részt vesz. A szakkörrel kapcsolatban további információ a +36 1 4338 143-as önkormányzati telefonszámon kérhető. Jegyár:
A belépés díjtalan!
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
Elfogadom