Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ
Egyéb helyszín: - részletek a programleírásban  2022. szeptember 02.  Péntek  18:00 óra  - 02. Péntek 22:00 óra

PiknikTerasz - hozz egy plédet magaddal – zenés szabadtéri rendezvény

LIZSÉ SWING 'N BLUES zenekar a 20-as, 30-as, 40-es évek amerikai jazzmelódiáit, swing dallamait, valamint magyar és francia sanzonokat játszik kiegészítve egy-egy érzelmes blues dallammal. A zenekar vezetője Magyarország egyetlen aktív szájharmonikása Papp Liza, aki több blues- és rock zenekar muzsikusa volt korábban. Koncertjükkel időutazásra hívják a hallgatóságot a múlt század elejére.

Group Carribien:

Három tapasztalt gitáros zenész keltette életre ezt az alkalmi formációt, 2007-ben játszottak együtt először. Kerekes Ali gitáros, szerző a trio vezetője. Jelenleg egy énekes-kongással kiegészülve latin dalokat is előadnak. Az egyik tag itt lakik kőbányán 16 éve, a kőbányai zenei élet aktív résztvevője. Több mint 10 éve sikeres koncerteket szervez a Kő Caféban. Géczi Erika nagy koncertek és projektek gitárosa és szerzője.

Echonald

A zenekar 2006 októberében alakult Szerencsen, gótikus, power metal stílusirányzatot képviselnek. Legelőször a dobos (Krajczár Márió), a szintetizátoros (Grebely János) és a basszusgitáros (Krajczár Ferenc) felállás alakult ki. 2008-ban felléptek gitáros nélkül a másodszorra megrendezett tehetségkutatón. Varga Miklós előadó zsűrizésével 1. helyen végeztek. Egy hangstúdió felajánlotta, hogy elkészíti az első demo anyagukat. Ez a Vándor névre hallgat. 
A Tükörkép lemezük hozott óriási sikereket a zenekarnak. Megdöngették angol nyelven a világ több országában a hangszórókat. A Tükörkép daluk felkerült egy rock for all válogatás lemezre, ami az Egyesült Államokban és Európa több országában is a lemezboltokba került. Lehetőséget kaptak a neves Világtalálkozón koncertezni, jelen voltunk a Syma Csarnok nagyszínpadán. Rengeteg koncert több újság, tv, rádió érdeklődött felőlük.

A program az NKA támogatásával valósul meg.

Helyszín: KÖSZI előtti tér.Jegyár:
A belépés díjtalan!
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
Elfogadom