Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ
Egyéb helyszín: - részletek a programleírásban  2020. Április 11.  Szombat  11:00 óra

A Békaherceg - a Pódium Színház zenés mesejátéka

A jó előadás egyszeri és megismételhetetlen élményt jelent. Összekapcsolja a nézőtéren ülő gyerekeket és a színpadon játszó művészeket, felébreszti a beleélés, a mások iránti megértés, a kíváncsiság, a megismerés vágyának képességét. 

Jelen helyzetben a gyerekszínházi előadások különös atmoszférája, az élő, interaktív kapcsolat játszók és gyermekek között nem lehetséges. Ám, amíg vissza nem tér életünk a régi kerékvágásba, addig sem szeretnénk színházi élmények nélkül hagyni a gyermekeket. 

A Pódium Színház A Békaherceg című zenés mesejátékának megtekintését április 11-én 11 órától április 13-án 20 óráig elérhetővé tesszük honlapunkon és Facebook-oldalunkon. Mindenkit szeretettel várunk!

 

Grimm meséje alapján

  
A  B É K A H E R C E G 

zenés mesejáték 

Tartonia királyságban, William király udvarában két hercegnő nevelkedik: Henrietta és Zora. Henrietta gyönyörű, de nagyon gonosz, Zora viszont csupa szív, bár nagyon szomorú és magányos. Ám egy nap egész élete megváltozik, mert igaz barátra talál. Brekek a vízben él, de mégis nagyon különleges béka. Örök hűséget fogadnak egymásnak jóban, rosszban. Zora nagy próbatétel előtt áll: be kell bizonyítania, hogy igazi hercegnő. Brekek segítségével ez sikerülhet is...


Zora: Gáliczki Nikoletta 

Békaherceg, Kancellár: Habány Tamás

William király: Zsiga László 

Henrietta: Szuromi Bernadett 

Dulcey, szakácsnő: Ternai Krisztina 

Udvari bolond, Báró: Pallós Tibor 

Páncélos: Micskó Károly

   
Asszisztens: Berta Ninett 

Jelmez, díszlet: Micskó Károly  

 

Rendező: Bednai Natália

 Jegyár:
A belépés díjtalan!
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
Elfogadom