Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ
Újhegy Kisterem  2018. október 08.  Hétfő  19:00 óra  Hetente ismétlődő

STRONG BY ZUMBA

A legújjab HIIT edzésprogram, ami még csak 2 éve működik világszerte. A zumba, mint cég alkotta meg, de ezen az edzésen NINCS tánc! Saját testsúlyos gyakorlatokból áll (guggolás, kitörés, squat, felugrás, fekvőtámasz...stb.) közbeiktatott pihenőkkel. Három különböző szinten végezhető ugyanaz a gyakorlat: Low, Basic, Max - így testalkattól, edzettségi szinttől függetlenül bárki elkezdheti, aki egy erőteljes, feszesítő, fogyasztó, izmosító, de ugyanakkor élvezetes edzésre vágyik! Rendkívül hatékony a kritikus testrészeken is.  
Mi is a Zumba® Fitness?  

Pezsdítő, latin inspirációjú fitness mozdulatokkal ötvözött közkedvelt, népszerű óra az aktív korosztálynak! A világ több, mint 160 országában, több millió lelkes résztvevő zumbázik velünk hétről hétre! 

Miért jó zumbázni járni? 

A zumba® könnyű, vidám és hatékony! Semmilyen előzetes táncos vagy egyéb tapasztalatot nem kíván, bárki elkezdheti és bekapcsolódhat az órákba! Az óráimon, kedves, aranyos, nyitott és kritikamentes csapat vár mindenkit! 
Félre a kifogásokkal, gyere és csatlakozz hozzánk! A legújabb latinos zenék, slágerek, forró hangulat és közösség vár rád! 
Még néhány további előny, ami a zumba mellet szól: 

Nagyszerű dinamikus edzés, magas kalória felhasználás: A Zumba® program, az aerobic és az interval tréning módszereit követi, ez által magas kalória felhasználással jár.  
Ennek mértéke egyénenként változik, olyan változóktól függ, mint az edzettségi szint, a résztvevő koreográfiákhoz való szokottsága , az intenzitás szintje... stb. 
Könnyű: könnyen követhető, egyszerű lépések és fitnesz mozdulatok ötvözete, élénkítő – party hangulatban. 
Fogyás, alakulás: mint bármely edzés programnál, a következetesség és az ésszerű, kiegyensúlyozott táplálkozási program alkalmazása növeli ennek a valószínűségét. 
Pozitiv önkép: a rendszeres óralátogatás táplálja a nagyfokú “jól érzem magam érzést”!  A Zumba® órák alakítják a test minden részét, beleértve a felsőtestet, alsótestet, a középső részt, a szívet és nem utolsó sorban az elmét is! 
Bújtatott edzés: a Zumba® óra ÉDES VEREJTÉK! A legtöbben azt mondják, hogy feltöltődnek, és nincsenek is tudatában annak, hogy edzenek, úgy elrepül egy-egy óra! 

Ami szükséges, sportcipő, sportos, kényelmes ruházat, víz, polifoam, kis törölköző és a jó kedved!  
Remélem, hamarosan találkozunk!  

Oktató: Farkas Orsolya 
Zumba Community Volunteer  
Zin, Sync, PIA tag 

Zumba®, Zumba® Gold, Zumba® Toning, Zumba® Kids+Kids junior 
STRONG by zumba és 
PILOXING® edző  

Foglalkozások: hétfő és csütörtök 19.00-20.00Jegyár:
4.000 Ft/4 alkalom, 1.300 Ft/alkalom
info@korosi.org