Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ
Kőrösi 2-es terem   Hetente ismétlődő

SHOWTÁNC

Divatos, modern zenék, divatos, modern táncok gyerekeknek! 

A Vision Company társulata szeretettel várja azokat a táncolni vágyó gyerekeket, akik jó hangulatban töltött órákon szeretnék megtanulni a modern show tánc alapjait. Mai zenékre készült, dinamikus koreográfiákkal várunk minden érdeklődőt!

Időpontok:

Kedd és csütörtök 17.00-18.00 (mini)

                              18.00-19.00 (tini)

Oktató: Nagy Edina

A Vision Company jelen formájában 2015 januárjában alakult meg, de a társulat több tagja már az ezt megelőző években is velem dolgozott. Így az elmúlt évek kemény közös munkája országos szinten kimagasló fellépéseket és bemutatkozási lehetőségeket hozott. Az általunk színpadra kerülő műsorok a modern táncok világába kalandoznak, és a mai kor zenéit, stílusait felhasználva próbálják a nézőket elvarázsolni. A dinamikos és gyors mozgást próbáljuk ötvözni a nőies, finom bájjal és szépséggel minden korcsoportban!

Több alkalommal dolgoztunk már közös produkciókban a Fényszínház csapatával. Ezekben a táncos-zenés darabokban a társulat korosztályos csapatai adják a színház tánckarának jelentős részét. A színházi lét ezen keresztül hosszú évekre a társulat mindennapjainak részévé vált. Így indultak el első kezdeményezéseink a táncos meseszínházi előadások készítésére, melyek gyerekek és felnőttek számára is egyaránt szórakoztatók. 2015-ben a Piroska és a farkast, majd 2017-ben a Pinokkiót mutattuk be, utóbbit csak tavasszal, egész Pest megyében, több mint 10 alkalommal táncoltuk.


A meseszínház mellett viszont fő tevékenységünk maga a showtánc oktatás és a showtánc műsorok bemutatása, főként Budapesten és Pest megyében.

Showtánc oktatást már 3 éves kortól ajánljuk, a legkisebbeknek még játékos tánctanulás formájában. Ha van igény ilyen korosztályú csoport indítására is van kapacitásunk. 

Onnantól felfelé korosztályos csoportbontásokban, kezdőtől a haladókig foglalkozunk gyerekek táncoktatásával. Mindezeket folyamatos fellépési lehetőségekkel egészítjük ki, melyeket különleges, egyedi készítésű fellépőruhákkal tesszük különlegessé.

Célunk minden kőbányai fiatal részére biztosítani az igényes tánctanulás lehetőségét.

Folyamatos csatlakozási lehetőség!

A nyári szünet előtti utolsó foglalkozás időpontja: május 30. Mindenkit várunk vissza ősszel!Jegyár:
7.500 Ft/hó.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
Elfogadom