Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ
Kőrösi Színházterem  2020. március 07.  Szombat  19:00 óra

Szentpéteri Csilla & Band - Születésnapi koncert

Születésnap - nem is egy!

 

20 éve megszületett Szentpéteri Csilla Zongorabolygója, mellyel berobbant a köztudatba! Létrejött egy olyan új, izgalmas, egyedi zenei stílus Magyarországon, mely addig ismeretlen volt a nagyközönség előtt! Megszületett A Zongorabolygó, mely hidat képez a komoly - és a különböző XX. - XXI. századi műfajok között.

 

Csilla élénk fantáziával, bravúros hangszerelésben ötvözi a klasszikusokat a mai, modern műfajokkal. Saját frappáns átiratai, híres klasszikus szerzők ismert dallamai jazz, blues, bossa nova, rock, latin és filmzene stílusban megszólaltatva új esszenciát adnak a régi ízeknek. Szerzeményeivel behatol a lélek legmélyebb zugaiba, s így lesz egyszerre klasszikus és progresszív, elegáns és modern, energikus és nemes ez az egyedi bolygó.

 

2004 óta zenekarral lép fel itthon és a világ számos országában, koncertjein és lemezein a könnyűzene legkiválóbb jazz, rock, latin zenészei közreműködnek.

 

De hogyan is kezdődött?

 

Az ezredforduló idején Csilla eljátszott azzal a gondolattal, hogy mi lenne, ha a nagy klasszikus szerzők hirtelen újra születnének, itt teremnének … vajon milyen stílusban komponálnák meg ismert és Csilla által felfedezett műveiket? Milyen műfajban alkotnának?

Lehet, hogy Vivaldi rockgitáros lenne, s úgy játszaná el a Négy Évszakot? Liszt filmzenéket vetne papírra? Paganini, Rossini kubai zenészekkel lépne egy színpadra? Mozart imádná a Bossa Nova-t? Csajkovszkij blues stílusban írná meg a Hattyúk tavát?

A koncerten minden kiderül!

 

Sztárvendég

 

A koncert sztárvendége a varázslatos hangú Szekeres Adrien, akiben Csilla megtalálta azt a kifinomult és mégis erőteljes, professzionális előadót, akivel kreatívan tudnak együtt muzsikálni Puccini operáitól kezdve Adrien nagy slágerein át egészen Leonard Cohen balladái-ig.

 

Március 7-én egy igazán vérpezsdítő, fergeteges, klasszikus és progresszív, magas színvonalú és szórakoztató születésnapi koncertet ad kiváló Zenésztársaival, a Band-del, ahol az elmúlt 20 év nyolc lemezének legkedveltebb slágereit játsszák el!

 

A hab a tortán az, hogy ezen a napon ünnepli Csilla fia, Kristóf is a születésnapját, és két nappal később Csilla is!Jegyár:
4.900 Ft.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
Elfogadom