Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ
KÖSZI Színházterem  2020. szeptember 13.  Vasárnap  18:00 óra

UGYANOLYAN MOCSOK VAGY TE IS, MINT A GIZI! - Szikra László önálló estje

Szikra Laci a Showder Klub és a Rádiókabaré népszerű humoristája. Magyarország egyik legtermékenyebb stand up fellépője. 2017 óta hivatalos magyar dumarekorder, 9 óra 8 perces folyamatos stand up comedy műsorával.

 

A járványhelyzet alatt szinte felrobbantották az internetet Szikra Laci vicces karantén videói. A Showder Klub humoristája által megformált karakterek - Mama és Papa - telefonhívásai a karanténból, olyan népszerűek lettek a nézők körében, hogy a videók pár hét alatt közel 30 milliós össznézettséget értek el a Facebook-on, és sikerük azóta is töretlen. 

 

A rajongói kéréseknek eleget téve, Mama és Papa is turnéra indul, hogy a karanténból kiszabadulva, Laci „Ugyanolyan mocsok vagy te is, mint a Gizi” című új önálló estjén, élőben is elmeséljék legújabb élményeiket. A 2 x 45 perces stand up comedy műsorban betekintést nyerhetünk a falu 50 árnyalatába, elkísérhetjük Mamát és Papát a templomtól a kocsmáig, és természetesen az is kiderül, mit csinált már megint az a mocsok Gizi.Jegyár:
2.100 Ft - 3.100 Ft
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
Elfogadom