Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ
2020. március 23.  Hétfő  19:50 óra

Kedves Közönségünk!

A világot sújtó újfajta koronavírus-járvány terjedése mindannyiunk életét megváltoztatta. Kulturális központunk és tagintézményei március 12. óta zárva tartanak. A kialakult vészhelyzet a szakemberek szerint hónapokig is eltarthat. Mi addig is a háttérben tovább munkálkodunk. Elmaradt programjaink többségét későbbi időpontban, várhatóan ősztől folyamatosan tartjuk meg. Ahol már sikerült új időpontot kitűzni, ott meghirdettük újra az eseményt. Figyeljék weboldalunkat! Amit már tudunk: A Dumaszínház AllStars előadásának új dátuma október 16. Az Apacuka együttes gyerekkoncertje október 17-re került át. A már megvásárolt jegyek érvényesek az új időpontra!

Mi a közösség erejében hiszünk. Az Önökkel közösen kialakított helyi közösségünk jól működik, köszönjük folyamatos jelenlétüket intézményeinkben. Most ideiglenesen új érintkezési formát kell találnunk. Erre az online tér a legalkalmasabb. A következő hetekben Facebook oldalunkon folyamatos frissülő tartalmakkal várunk mindenkit. Elindultak online tanfolyamaink, a múlt héten követhették fazekas szakkörünket, zumba óránkat, otthoni edzéstippeket kaphattak edzőinktől, helytörténeti érdekességeket osztottunk meg, beindult az online környezettudatos kézműves szakkör és a sor a következő napokban tovább bővül.

Örülnénk, ha kapuinkat újra kitárhatnánk Önök előtt, de most magunk, családunk, illetve szűkebb és tágabb környezetünk érdeke, hogy mindenki, aki csak teheti, MARADJON OTTHON! Közösségünk legnagyobb ereje most abban mutatkozzon meg, hogy vigyázunk egymásra!

A kultúra otthonunkban is elérhető, a kényszerpihenő idején olvassunk sokat, nézzünk felvételről színházi előadásokat, koncertfelvételeket, hallgassunk zenét. Mi is közzétesszük közösségi oldalunkon az elmúlt időszak programjainak legszebb pillanatait, nézegessék képeinket, beszámolóinkat, videóinkat. Idézzük fel együtt közös élményeinket!

Találkozzunk a virtuális térben! Kövessenek minket!

Győrffy László

igazgatóA cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
Elfogadom