Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ
Rottenbiller park  2019. október 21.  Hétfő  18:00 óra

Tematikus Szabadulószoba

Az Európai Uniós pályázat keretében megvalósuló Tematikus Szabadulószoba - mely ötvözi a tanulást, az izgalmat és a játékot – megérkezett Kőbányára.

A tanulószoba lényege a játszva tanulás, a csapatszellem erősítése, az egyéni erősségek, kompetenciák feltárása.

Külföldön a szabadulószobákban több száz tanuló játszott már, miután tanáraik felismerték a benne rejlő lehetőségeket. A játékok során jött az ötlet a játszva tanulás lehetőségéről, miközben társaikkal együtt lelkesen, izgatottan próbálták megfejteni a legkülönbözőbb logikai feladványokat.

A hagyományos szabadulószoba ezáltal egy interaktív tanulószobává alakult át. A pedagógusok természetesen végigkísérték tanítványaik játékát, mely remek lehetőséget biztosított számukra elemezni a gyerekek egyéni teljesítményét, csapatban betöltött szerepét, tudásszintjüket és viselkedésüket különböző helyzetekben.   

Most Kőbányán is lehetőség nyílik a Tematikus Tanulószoba kipróbálására. Előre egyeztetett időpontban várjuk a csoportok, családok, érdeklődők jelentkezését!

Bízunk benne, hogy minél többen kipróbálják ezt az egyedülálló lehetőséget! Izgatottan várjuk, hogy a résztvevő gyerekek élvezhessék a tanulás ezen új és szórakoztató formáját társaikkal, tanáraikkal vagy akár családtagjaikkal együtt.

A TEMATIKUS SZABADULÓSZOBÁRÓL KÉSZÜLT VIDEÓ ITT TEKINTHETŐ MEG!

Jelentkezni lehet e-mailben vagy telefonon!

E-mail: tanuloszoba.korosi@gmail.com

Telefon: + 36 70/331 8934

Helyszín: Rottenbiller park - KÖSZI előttJegyár:
A belépés díjtalan!
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
Elfogadom