Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ
2020. március 12.  Csütörtök  12:00 óra

Tisztelt Látogatóink!

A kormány március 12-től az Operatív Törzs és Pintér Sándor belügyminiszter javaslatára vészhelyzetet hirdetett az ország teljes területére.

Az intézkedések részeként betiltották a 100 főnél nagyobb beltéri és az 500 főnél nagyobb szabadtéri rendezvények megtartását. Ezek a döntések visszavonásig érvényesek.

A döntés intézményünk programjait is érinti. Az elmaradt rendezvények egy része későbbi időpontban kerül megtartásra.

Mindenki megértését köszönjük!

 

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy számos előadás az ismert körülmények miatt elmarad. Minden jegy visszaváltható a jegypénztárunkban 2020. szeptemberétől. Az interneten vásárolt jegyek – amennyiben addig nem lettek visszaváltva pénztárunkban – szeptembertől visszaváltásra kerülnek. Jegyrendszer szolgáltató partnerünk, az InterTicket e-mail tájékoztatást küld a visszatérítési folyamat indítását követően. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az összeget a bank 30 napon belül, külön értesítés nélkül írja jóvá a vásárláskor használt bankkártyájához tartozó bankszámláján. A jegyirodákban vásárolt jegyek visszaváltására mód van a vásárlás helyén is.A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
Elfogadom