Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ
Újhegy Tükrös terem  2022. november 18.  Péntek  18:30 óra

Zumba TONING

Zumba TONING® - speciális könnyű súlyzós zumba edzés Szép, definiált, tónusosabb izmokat, feszesebb alakot eredményez! Egy tudatosan felépített program, ahol minden mozdulat számít és hat! Nagyszerűen fogyaszt, szállkásít, erősít, megelőzhető a csontritkulás kialakulása és még számos pozitív hatása van testi-lelki-mentális szinten is az egészségünkre nézve, de legfőképp, köztudottan az életkedvünkre, életminőségünkre észrevétlen jó hatással van! Vivá La Vidá! 

🎉
😄

Ha szereted az edzőtermi súlyzós edzéseket, de egy idő után nehezen viseled a monotonítását, próbáld ki a Zumba Toning® órát! Változatos, élvezetes, a vidám, kritikamentes, jó társaságban, akár barátokra is lelhetsz!

Eszközök: az első alkalmakhoz - 2 db fél literes vízesüveg, vízzel vagy a csörgő hanghoz, rizzsel töltve, később pedig beszerezhetők (nem kötelező) a speciális könnyű zumba súlyzók, a Zumba Toning Sticksek.

Limitált a létszám, előzetes bejelentkezés szükséges privát üzenetben,foglald be a helyed időben, nehogy lemaradj! Zumba TONING® - speciális könnyű súlyzós zumba edzés.

Szép, definiált, tónusosabb izmokat, feszesebb alakot eredményez!

Egy tudatosan felépített program, ahol minden mozdulat számít és hat!

 

hétfőn 17.45-18.45

pénteken 18.30-19.30Jegyár:
1.900 Ft/alkalom, 6.800 Ft/4 alkalom, 12.000 Ft/8 alkalom
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
Elfogadom