This is a repeating event- esemény 1 / 52

BABUSGATÓ BABATORNA

08dec09:10BABUSGATÓ BABATORNAKőrösi 44-es terem09:10

Babusgató

Részletek

Babusgató Tornák olyan, az idegrendszer fejlődésére ható, aktív mozgásos foglalkozások, amelyeken a szülőkkel együtt tanítjuk meg a gyermekeknek a helyes mozgásokat. Várunk benneteket a Babatornán, a Tipegő tornán és a Labdamókán, ahol segítünk nektek, hogy megtanuljátok, hogyan tudtok Ti magatok is segíteni.

Játékos mozgás- és készségfejlesztő foglalkozás már 2 hónapos kortól járásig.
Az aktív torna gyakorlatai motiválják a helyes mozgásfejlődést, erősítik a gyermek izomrendszerét, segítik a mozgáskoordinációt és az idegrendszeri érés folyamatát.

Pici babákkal már 8 hetes kortól elkezdhetjük a csoportos tornákat, ahol a gyakorlatok felépítése elsősorban az elemi mozgásminták: az átfordulás, kúszás, mászás, az ülés és a járást – helyes sorrendjének kialakítására, valamint azok pontos megvalósítására ösztönzik a gyermekeket.

A szülőkkel közösen dolgozva mutatjuk meg, hogyan tudjátok támogatni a gyermeketek mozgásfejlődését, segítünk a kisebb korrekciók kiigazításban. A foglalkozások előtt gyors állapotfelmérést végzünk, a végén pedig személyre szabott feladatokat kapnak a babák. Így otthon is folytathatjátok a tornázást. Ha a babád álldogál, de még csak oldalazva lépeget, a Babatornán a helyetek.

Szükséges egy textilpelus és folyadékpótlás. Szoptatási lehetőség van.

Foglalkozásvezető: Kiss Ildikó – Babusgató mozgásprogram vezető / Horváth Janka – Babusgató mozgásfejlesztő

Időpontja:  péntekenként 9:10-9:50 

Bejelentkezés nem szükséges!

Jegyár: 3 200 Ft/alkalom vagy 4 alkalmas bérlet: 10 800 Ft, 8 alkalmas (duplázó vagy tesó) bérlet: 19 800 Ft . (A bérlet bármelyik Babusgató foglalkozásra felhasználható, átjárható és 6 hétig érvényes!).

Kártyás fizetés minden helyszínen lehetséges!

További információk:

E-mail: babusgatofoglalkozas@gmail.com

Tel.: +36 20/490 3004

Leírás

Időpont

(Péntek) 09:10

Helyszín

Kőrösi

1105 Budapest, Szent László tér 7-14.

Megszakítás