MI KELL A NŐNEK?

sze17ápr18:00sze18:00MI KELL A NŐNEK?Irodalomterápia a Körösiben18:00 - 18:00

Részletek

TELTHÁZ!

Kéthetente szerdánként 18.00-19.30-ig (február 21., március 6. és 20., április 3. és 17., május 8.)

Ha szeret olvasni és érdekli az önismeret, akkor próbálja ki az irodalomterápiás foglalkozásokat! Női létünk titkairól, párkapcsolatról, anyaságról, szerelemről, elengedésről, félelmeinkről, belső erőinkről,megküzdési lehetőségeinkről, első­sorban önmagunkról szerezhetünk új tudást és információt ezen az irodalmi önismereti kurzuson.

Aki volt már ilyen foglalkozásokon, az tudja, hogy mindig egy-egy novella, vers vagy regényrészlet kapcsán (melyeket az irodalomterapeuta előre kiválaszt), a női lét különböző aspektusairól beszélgetünk. A beszélgetések nem esztétikai jellegűek, hanem az irodalmi alkotás narratíváját (történetét) és szereplőinek gondolkodását, tetteit, azok mozgatórugóját próbáljuk kibontani, természete­sen közösen, az irodalomterapeuta kérdései és az általa vezetett strukturált, játékos gyakorlatok mentén. Ehhez kapcsolódnak a résztvevők saját, egyéni él­ményei, amelyek az olvasott szöveg hatására törnek (törhetnek) felszínre és okozhatnak önismereti felismeréseket.

Mindenkit várok szeretettel 2024 tavaszán! Azt szeretném kérni, hogy aki tud jön­ni, az regisztráljon a kazsuka@gmail.com email címen, hogy tudjam, hányán leszünk, mivel a program minimum 6 fő maximum 12 fő jelentkezése esetén indul. 

A 6 alkalmas zárt női csoport részvételi díja: 17.800 Ft, (ezt az első alkalommal kell kifizetni).

A kurzust F. Katona Zsuzsa filmrendező, képzett irodalomterapeuta, korkult okleveles grafológus vezeti.

Jegyár: 17.800 Ft/6 alkalom

Leírás

Időpont

(Szerda) 18:00 - 18:00

Helyszín

Kőrösi

1105 Budapest, Szent László tér 7-14.

Megszakítás