This is a repeating event- esemény 4 / 52

ZUMBA FITNESS

sze03jan18:00ZUMBA FITNESSÚjhegyi Közösségi Ház 18:00

Részletek

Miért jó zumbázni járni? 

A zumba® könnyű, vidám és hatékony! Semmilyen előzetes táncos vagy egyéb tapasztalatot nem kíván, bárki elkezdheti és bekapcsolódhat az órákba! Az óráimon, kedves, aranyos, nyitott és kritikamentes csapat vár mindenkit! 
Félre a kifogásokkal, gyere és csatlakozz hozzánk! A legújabb latinos zenék, slágerek, forró hangulat és közösség vár rád! 
Még néhány további előny, ami a zumba mellet szól: 

Nagyszerű dinamikus edzés, magas kalória felhasználás: A Zumba® program, az aerobic és az interval tréning módszereit követi, ez által magas kalória felhasználással jár.  
Ennek mértéke egyénenként változik, olyan változóktól függ, mint az edzettségi szint, a résztvevő koreográfiákhoz való szokottsága , az intenzitás szintje… stb. 
Könnyű: könnyen követhető, egyszerű lépések és fitnesz mozdulatok ötvözete, élénkítő – party hangulatban. 
Fogyás, alakulás: mint bármely edzés programnál, a következetesség és az ésszerű, kiegyensúlyozott táplálkozási program alkalmazása növeli ennek a valószínűségét. 
Pozitiv önkép: a rendszeres óralátogatás táplálja a nagyfokú “jól érzem magam érzést”!  A Zumba® órák alakítják a test minden részét, beleértve a felsőtestet, alsótestet, a középső részt, a szívet és nem utolsó sorban az elmét is! 
Bújtatott edzés: a Zumba® óra ÉDES VEREJTÉK! A legtöbben azt mondják, hogy feltöltődnek, és nincsenek is tudatában annak, hogy edzenek, úgy elrepül egy-egy óra! 

Foglalkozások:  szerda 18.00-19.00

Oktató: Farkas Orsolya, zumba oktató

Jegyár: 2.500 Ft/alkalom, 8.800 Ft/4 alkalom, 16.000 Ft/8 alkalom

Leírás

Időpont

(Szerda) 18:00

Helyszín

Újhegy

1108 Budapest Újhegyi sétány 16.

Megszakítás