This is a repeating event- esemény 10 / 53

ZUMBA TONING

09febr18:30ZUMBA TONINGÚjhegyi Közösségi Ház 18:30

Részletek

Zumba TONING® – speciális könnyű súlyzós zumba edzés Szép, definiált, tónusosabb izmokat, feszesebb alakot eredményez! Egy tudatosan felépített program, ahol minden mozdulat számít és hat! Nagyszerűen fogyaszt, szállkásít, erősít, megelőzhető a csontritkulás kialakulása és még számos pozitív hatása van testi-lelki-mentális szinten is az egészségünkre nézve, de legfőképp, köztudottan az életkedvünkre, életminőségünkre észrevétlen jó hatással van! Vivá La Vidá! 

Ha szereted az edzőtermi súlyzós edzéseket, de egy idő után nehezen viseled a monotonítását, próbáld ki a Zumba Toning® órát! Változatos, élvezetes, a vidám, kritikamentes, jó társaságban, akár barátokra is lelhetsz!

Eszközök: az első alkalmakhoz – 2 db fél literes vízesüveg, vízzel vagy a csörgő hanghoz, rizzsel töltve, később pedig beszerezhetők (nem kötelező) a speciális könnyű zumba súlyzók, a Zumba Toning Sticksek.

Limitált a létszám, előzetes bejelentkezés szükséges privát üzenetben,foglald be a helyed időben, nehogy lemaradj! Zumba TONING® – speciális könnyű súlyzós zumba edzés.

Szép, definiált, tónusosabb izmokat, feszesebb alakot eredményez!

Egy tudatosan felépített program, ahol minden mozdulat számít és hat!

hétfőn 17.45-18.45

pénteken 18.30-19.30

Jegyár: 2.500 Ft/alkalom, 8.800 Ft/4 alkalom, 16.000 Ft/8 alkalom

Leírás

Időpont

(Péntek) 18:30

Helyszín

Újhegy

1108 Budapest Újhegyi sétány 16.

Megszakítás