Egy kellemes színházi este, egy jó koncert, de bármilyen egyéb program akár életre szóló élményt nyújthat számunkra. Éljük át, élvezzük és készüljünk az előadásra, amely megtekintésekor legyünk tekintettel partnerünkre és a többi nézőre is! Ennek érdekében kérjük, ha hozzánk jönnek, tartsák tiszteletben alábbi kéréseinket!

Érkezés
Érkezésüket próbálják úgy időzíteni, hogy kezdés előtt legalább 15 perccel már nálunk legyenek. Induláskor kalkuláljanak az esetleges közlekedési és parkolási nehézségekkel! Ha az ülőhelyük a sor közepére szól, igyekezzenek minél előbb elfoglalni a helyüket, hogy ne kelljen egy egész sort felállítaniuk. Minden esetben hangbemondással jelezzük, ha hamarosan kezdődik az előadás/program.
Az előadásra későn érkezők megzavarják a már bent ülő nézőket, így az ő érdekeiket is szem előtt tartva, a későn érkezők csak a szünetben foglalhatják el helyeiket.

Mobiltelefon
Kérjük, mobiltelefonjaikat a kezdés előtt kapcsolják ki! Az okostelefonoknál a némítás után még a rezgő funkció aktív maradhat, ez megzavarhatja az előadást és nézőtársaink szórakozását is elronthatja.

Étel és ital fogyasztása
Tilos ételt és ital bevitele a terembe! Kérjük, a büféjében vásárolt ételeket és italokat az előadás előtt, vagy a szünetben fogyasszák el!

Kép és hangfelvétel
Az előadásokról hang és képfelvétel készítése tilos!

Ruhatár
Kérjük, minden esetben használják a ruhatárat, kabátot, csomagokat, hátizsákot ne vigyenek magukkal ülőhelyükre!

Ha segítségre van szükségük, vagy a programról, előadásról szeretnének érdeklődni, forduljanak nézőtéri munkatársainkhoz, készséggel állnak az Önök rendelkezésére! Köszönjük, ha segítik munkánkat a fentiek megfontolásával, betartásával!
Megértésüket köszönjük! Kellemes időtöltést, jó szórakozást kívánunk!

Megszakítás