Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ
2020. szeptember 03.  Csütörtök  10:00 óra

Kőrösi - COVID-19 protokoll

Kedves Vendégeink!

 

Számunkra kiemelten fontos az Önök egészsége és biztonsága, ezért a járványveszélyre tekintettel az alábbiakra kérjük Önöket, munkatársainkat:

 

1. A Kőrösi egész területén kötelező a maszk viselése. A korábbiakkal ellentétben sál vagy egyéb az arcot eltakaró kendő viselése már nem elegendő! Kérjük, figyeljenek a helyes használatra (orrukat és szájukat is takaró maszk). A tanfolyamok és egyéb foglalkozások résztvevői számára is kötelező a maszk viselése!

2. A Kőrösi Kulturális Központ mindenki számára kézfertőtlenítési lehetőséget biztosít, kérjük, belépéskor és itt tartózkodásuk idején használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket.

3. Fokoztuk a takarítás gyakoriságát, különös tekintettel a mosdók, pultok, kilincsek fertőtlenítésére és a nézőtér, termek átszellőztetésére.

4. Az előadásokat kizárólag tünetmentes Nézők látogathatják. A Kőrösi munkatársai jogosultak a Nézők hőmérsékletének ellenőrzésére.

6. A Kőrösiben kizárólag tünetmentes dolgozók vehetik fel a munkát.

7. A Kőrösi közönségforgalmi tereiben a munkatársaknak is kötelező a maszk viselése.

8. Kérjük, tartsanak megfelelő távolságot egymástól.

9. Kérjük Vendégeinket, hogy elsősorban online felületeken vásárolják meg jegyeiket.

 

Köszönjük együttműködésüket! Tartalmas időtöltést kívánunk!

 

Várjuk Önöket!A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
Elfogadom