Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ
Egyéb helyszín: - részletek a programleírásban  2021. május 22.  Szombat  19:00 óra

Sándor Évi és Barátai online minikoncert

Sándor Évi vagyok. Egész életemben zenésznek készültem. Szüleimnek (és az idegrendszerüknek, ami egy zenész gyermekkel együtt jár) köszönhetően támogattak abban, hogy a Kőbányai Harmat Ének-zenei Általános Iskolába járhassak, ahol megkaphattam azt a zenei szeretetet, alapot, hogy folytathassam a Vörösmarty Mihály Ének-zenei Gimnáziumban a tanulmányaimat. Hegedülni tanultam 10 évig, majd utána minden vágyam az volt, hogy bekerülhessek a Kőbányai Zenei Stúdió ének szakára, amit végül el is végeztem.

Sorsom úgy alakult, hogy rengeteg formációban vehetek, vehettem részt, mint énekes, vokalista, zeneszerző, billentyűs, amiért nagyon hálás vagyok (Irigy Hónaljmirigy, Vegas Showband, Exotic, Together Gospel Singers, Hevesi Tamás, Mága Zoltán, Főnix zenekar és még sokan mások).

Gyermekkorom óta írom a dalaimat. Pár évvel ezelőtt úgy döntöttem, hogy színpadra álmodom őket. Ehhez a barátaimat hívtam segítségül, akik igazán ismernek és ráadásul fantasztikus zenészek is egyben.

A zenekar tagjait nagyon régóta ismerem, szinte gyermekkorom óta. Nehéz lenne összefoglalni, hogy kit, hol ismertem meg, milyen formációkban muzsikálunk, muzsikáltunk együtt.

Szántó Sanyi - dob – (Soulfézs, Together Gospel Singers, Vegas Showband stb.), aki a Retró Stúdió vezető hangmérnöke, illetve a Stand up világából is jól ismerhetünk.

Koczák Jancsi - gitár – (Suolfézs, Tarnai Rock band stb.), aki szintén rengeteg dalban vesz részt session zenészként.

Bratka Bori - szaxofon – (Soulfézs, Jazzperanto), Muck Ferenc tanítványaként több közös formációban is együtt zenélnek.

Szuna Peti - basszusgitár, akivel először a Kőbányai Zenei stúdióban találkoztam, és akit szintén nem kell senkinek bemutatni, hisz rengeteg szólista kísérője és a 12 éve Európa-szerte koncertező Firkin zenekar mellett számos formáció tagja. (Fusion Group, Together Gospel Singers, Váczi Eszti, Müller Péter Sziámi, Caramel, és még sokan mások).

Nagyon boldog vagyok, hogy a Körösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban énekelhetem a saját dalaimat, ugyanis az első színpadra lépésem 7 évesen ott történt.
 Jegyár:
A belépés díjtalan!
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
Elfogadom